Don Quijote

Don Quijote Novel pdf download

意见:

341

语:

Hungarian

评分:

0

部门:

文学

页数:

2468

部分:

讽刺小说

文件大小:

730789 MB

书籍质量 :

出色的

下载一本书:

18

通知

如果您反对出版本书,请联系我们 [email protected]

米格尔·德·塞万提斯·萨维德拉(Miguel de Cervantes Saavedra,1547 年 9 月 29 日 - 1616 年 4 月 22 日)是一位早期现代西班牙作家,被广泛认为是最伟大的西班牙语作家和世界杰出的小说家之一。他最出名的是他的小说《堂吉诃德》,这部作品经常被称为第一部现代小说,也是世界文学的顶峰之一。

他一生中的大部分时间都在贫困和默默无闻中度过,而他幸存的大部分作品都是在他去世前的三年里创作的,当时他得到了莱姆斯伯爵的支持,不需要工作。尽管如此,他的影响力和文学贡献体现在西班牙语经常被称为“塞万提斯的语言”这一事实。
罗伯特·希林福德 (Robert Hillingford) 的《堂吉诃德》(1870) 事件。

1569年,塞万提斯被迫离开西班牙搬到罗马,在红衣主教的家里工作。 1570 年,他加入西班牙海军陆战队,并在 1571 年 10 月的勒班陀战役中受重伤。他一直担任士兵直到 1575 年被野蛮海盗俘虏。在被囚禁五年后,他被赎回了马德里。

书的描述

Don Quijote novel pdf read and download by 米格尔·德·塞万提斯

A Miguel de Cervantes által írt Don Quijote a spanyol és a világirodalom emblematikus regénye. Először 1605-ben adták ki, és gyorsan átütő sikert aratott, és több átdolgozásra, fordításra és értelmezésre késztetett az évszázadok során.

A történet Don Quijote, egy bukott nemes kalandjait követi nyomon, aki a lovagi könyvek megszállottjaként elhatározza, hogy kóbor lovag lesz, és kalandokat keres, hogy megvédje az elnyomottakat és helyreállítsa az igazságot. Hűséges földbirtokosa, Sancho Panza kíséretében Kasztílián keresztül utazik, képzeletbeli harcokat keresve, szembeszáll korának brutális valóságával, és nevetségessé válik azoknak az embereknek, akikkel találkozik.

A "Don Quijote" egy gazdag és összetett regény, amely olyan témákkal foglalkozik, mint a valóság és az illúzió, az őrület és a bölcsesség, a szerelem és a halál, a társadalom és az egyén. Az egyik első modern regénynek tartják narratív szerkezete, mély karakterei és ízletes párbeszédei miatt. Don Quijote karaktere a populáris kultúra mitikus alakjává vált, az idealizmust, a bátorságot és a kitartást szimbolizálva a kollektív képzeletben.

A regény nyelvi és stilisztikai gazdagságáról is ismert, amely hatással volt a spanyol és a világirodalomra. Cervantes nyelve tele van költői kifejezésekkel, szójátékokkal, iróniával és szatírával, tükrözve a tizenhetedik századi Spanyolország különböző társadalmi rétegeit.

A Don Quijote minden irodalom, spanyol kultúra és a világirodalom története iránt érdeklődő számára kötelező olvasmány. Relevanciája és korszerűsége ma is aktuális, így az egyetemes irodalom időtlen remekműve.

书评

0

out of

5 stars

0

0

0

0

0

Book Quotes

Top rated
Latest
Quote
there are not any quotes

there are not any quotes

更多书籍 米格尔·德·塞万提斯

更多书籍 讽刺小说

Add Comment

Authentication required

You must log in to post a comment.

Log in
There are no comments yet.